вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Відбувся вебінар «Актуальні питання призначення та проведення судових експертиз»

04 червня 2021

04 червня 2021 року на базі Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено онлайн вебінар для адвокатів Волинської області на тему: «Актуальні питання призначення та проведення судових експертиз».

Захід організовано Радою адвокатів Волинської області за сприяння Волинського підрозділу Експертної служби МВС, з метою обговорення актуальних питань судово-експертної діяльності та поглиблення професійних знань представників адвокатської спільноти щодо можливостей експертної установи МВС в області у проведенні судових експертиз.

Вступним словом учасників вебінару привітали: голова Ради адвокатів Волинської області Галина Руденко та заступник директора центру – завідувач відділу забезпечення діяльності центру Віктор Денисюк, який виступив з доповіддю на тему «Особливості проведення автотехнічних експертиз».

У свою чергу від Волинського НДЕКЦ МВС виступали судові експерти:

Олександр Процик, з тезою доповіді на тему: «Особливості проведення почеркознавчої експертизи та технічної експертизи документів»;

Ольга Цивінська, з тезою доповіді на тему: «Судова біологічна експертиза: Молекулярно-генетичні дослідження. Дослідження волосся. Імунологічні дослідження»;

Ганна Наумчук, з тезою доповіді на тему: «Особливості проведення судової гемологічної експертизи»;

Дмитро Калугін, з тезою доповіді на тему: «Дослідження провідників із ознаками короткого замикання».

Загалом у вебінарі прийняли участь 735 учасників, - представників адвокатури та експертної установи області.