вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Участь у семінарі за напрямом криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують

20 вересня 2021

15 – 17 вересня 2021 року відбувся науково-практичний семінар «Актуальні проблеми протидії легалізації викрадених транспортних засобів», м. Івано-Франківськ.

Захід проведено за участі судових експертів та керівних працівників за напрямом криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Експертної служби МВС, а також представників підрозділів Національної поліції України.

Від Волинського НДЕКЦ МВС участь у семінарі прийняли: заступник директора центру – завідувач відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Петро Мохір та завідувач сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують Павло Губарик, які ознайомили присутніх з особливостями дослідження нестандартних маркувальних позначень автомобілів під час першої державної реєстрації, які ввозяться на територію України із-за кордону.

По завершенню заходу учасники отримали відповідні сертифікати.