вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

ДНК-лабораторія у Волинському НДЕКЦ МВС

17 червня 2020

Волинський підрозділ Експертної служби МВС інформує про впровадження нового наукоємного напряму експертних досліджень, проведення яких розпочато на базі адміністративно-лабораторного комплексу НДЕКЦ.

Відтепер, у відділі біологічних досліджень та обліку Волинського НДЕКЦ МВС функціонує ДНК-лабораторія, що облаштована сучасним аналітичним обладнанням та забезпечена необхідними реагентами і витратними матеріалами. Також, підготовлено відповідний персонал, який має кваліфікацію судового експерта за експертною спеціальністю 9.5 «Молекулярно-генетичні дослідження».

Іншими словами, в обласному центрі створено можливість проведення судових молекулярно-генетичних експертиз, які призначаються у кримінальних і цивільних провадженнях, а також експертних досліджень за заявами фізичних та юридичних осіб.

Саме з нагоди впровадження молекулярно-генетичних досліджень до Волинського НДЕКЦ МВС завітали журналісти телеканалу «Нова Волинь», які наочно пересвідчились про роботу згаданої лабораторії та отримали детальну інформацію щодо можливостей експертних досліджень методом ДНК-аналізу.