вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Переваги експертного дослідження транспортного засобу при його купівлі

19 серпня 2020

Волинський НДЕКЦ МВС вкотре інформує про необхідність звернення до фахівців Експертної служби МВС, які знаходяться у територіальних сервісних центрах МВС під час реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, аби вберегти громадян від придбання транспортних засобів зі зміненими ідентифікаційними номерами кузова (шасі) чи двигуна, а також з підробленими реєстраційними документами.

Так, 19 серпня 2020 року під час участі у державній реєстрації (перереєстрації), знятті з обліку транспортних засобів у ТСЦ № 0742 м. Ковель, працівники сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів та реєстраційних документів, що їх супроводжують, у ході дослідження транспортного засобу «RENAULT MASTER», 2015 року виготовлення встановили, що ідентифікаційний номер двигуна вищевказаного автомобіля знищений механічним способом.

Транспортний засіб разом із реєстраційними документами, що його супроводжували передані правоохоронцям для подальшого з’ясування обставин.

Водночас повідомляємо, що у всіх територіальних сервісних центрах МВС в області фахівці Волинського НДЕКЦ надають наступні експертні послуги:

Дослідження ідентифікаційних номерів ТЗ (кузова, шасі, двигуна);

Дослідження реєстраційних документів, що супроводжують ТЗ;

Встановлення року виготовлення ТЗ та об’єму двигуна ТЗ;

Встановлення ринкової вартості ТЗ при укладанні договорів купівлі-продажу.