вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Засідання VI Робочої групи з дослідження психоактивних речовин

13 квітня 2021

12-13 квітня 2021 року у Волинському НДЕКЦ МВС, в рамках Проєкту «ДІЯ-ЄС: Заходи ЄС з питань протидії наркотикам та організованій злочинності, інтенсивне співробітництво та нарощування потенціалу для боротьби з організованою злочинністю у сфері наркоторгівлі вздовж «героїнового маршруту», відбулося засідання VI Робочої групи з дослідження психоактивних речовин.

В заході приймали участь регіональний координатор Проєкту Хосе Мануель Колодрас і експерти – Даріуш Зуба та Маріо Ріка. Від Міністерства юстиції України в роботі Робочої групи приймала участь Наталія Ткаченко. ДНДЕКЦ МВС представляли Олександр Замошець, Олексій Зав’ялов та Павло Зелений. Волинський НДЕКЦ МВС – директор центру Олег Пододворний, заступник директора центру – Віктор Денисюк, завідувач відділу досліджень матеріалів, речовин та виробів Василь Жилко.

У ході засідання Робочої Групи обговорено ряд питання, зокрема статус проєкту наказу МОЗ, згідно з яким сімейство речовин за хімічною структурою буде основою для зарахування нових психоактивних речовин, виявлених в Україні, як аналогів наркотичних засобів, психоактивних речовин та прекурсорів.