вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43006 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Експерти Волинського НДЕКЦ МВС України прийняли участь у заходах з відзначення другої річниці створення Національної поліції України

09 серпня 2017

05.08.2017 у м. Луцьку відбулися заходи з нагоди відзначення другої річниці створення Національної поліції України. Урочистості відбулися на Театральному майдані міста Луцька, де пройшла виставка спеціальних поліцейських автомобілів з відповідною комплектацією, озброєнням і засобами індивідуального захисту.

На заході були присутні керівники Волинської обласної державної адміністрації, Головного управління Національної поліції у Волинській області, представники Волинської обласної ради, Луцької міської ради та інші почесні гості міста.

Під час заходу працівники Волинського НДЕКЦ МВС України продемонстрували присутнім криміналістичну техніку, яка використовується під час огляду місця події, сучасні засоби для виявлення та вилучення слідової інформації та інформаційно-довідкову колекцію холодної зброї, тощо.

Разом з тим, присутніх ознайомлено з роботою Експертної служби МВС, можливостями спеціалізованої пересувної лабораторії, її комплектацією, а також особливостями виявлення, фіксації та попереднього дослідження широкого спектру слідів скоєння кримінальних правопорушень на огляді місця події.