вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43006 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

До уваги власників зброї!

29 серпня 2022

У Волинському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України проводиться огляд технічного стану і відстріл вогнепальної зброї, спеціальних засобів та конструктивно схожих із зброєю виробів, в процесі її реєстрації (перереєстрації).

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року № 724 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2007 року № 795 та від 26 жовтня 2011 року № 1098» розмір плати за огляд технічного стану і відстріл вогнепальної зброї, спеціальних засобів та конструктивно схожих із зброєю виробів із використанням патронів замовника з видачою довідки на бланку установи розраховується у розмірі 7,1% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, розмір якого встановлено на 1 січня календарного року. Вартість послуги разом з ПДВ, складає 211,38 грн. Разом з тим, вищевизначеною постановою, термінове надання послуги не передбачено.

Видача довідки на бланку установи здійснюється у строк до 7-ми робочих днів сектором документального забезпечення Волинського НДЕКЦ МВС.

Послуги надаються за письмовою заявою фізичних або юридичних осіб із зазначенням їх прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), найменування юридичної особи, задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування), місцезнаходження юридичної особи та виду послуги.

Підтвердженням оплати послуг є надані замовником документ або інформація (реквізити платежу) про внесення плати в будь-якій формі.

Прийняття плати за послуги безпосередньо працівниками підрозділів Експертної служби МВС заборонено.