вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43006 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Участь у науково-практичному семінарі з дослідження пожеж і встановлення причин їх виникнення

24 листопада 2023

23 листопада 2023 року на базі Луцького національного технічного університету відбувся науково-практичний семінар «Дослідження пожеж та встановлення причин їх виникнення. Організація взаємодії та порядку спільних дій під час проведення огляду місця пожежі, дослідження та розслідування кримінальних правопорушень та інших подій, пов’язаних з пожежами».

Захід організовано Головним управлінням ДСНС України у Волинській області, на який запрошені представники підрозділів ДСНС, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, ГУНП у Волинській області.

Від Волинського НДЕКЦ МВС участь у заході взяли директор центру Олег Пододворний, який виступив з вітальним словом до учасників семінару, та судовий експерт-вибухотехнік сектору вибухотехнічних і пожежотехнічних досліджень центру Олександр Матіюк, який поділився багаторічним практичним досвідом у галузі пожежотехнічної експертизи.

Крім того, під час семінару проведено практичне заняття щодо дослідження причин виникнення пожежі легкового автомобіля та особливостей огляду місця події за таким фактом.