вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Проведення почеркознавчих досліджень за зверненнями юридичних та фізичних осіб

06 лютого 2019

Волинський НДЕКЦ МВС України проводить почеркознавчі експертизи та дослідження за експертною кваліфікацією 1.1. Дослідження почерку та підписів. 

Експертизи (дослідження) проводяться на платній основі за письмовими зверненнями юридичних або фізичних осіб чи їх представників у цивільному, господарському, адміністративному провадженнях та в інших випадках, в яких об’єктами дослідження є оригінали документів, що містять почеркову інформацію.

Експертами вирішуються наступні запитання:

Ким (прізвище, ім’я, по батькові особи, від імені якої зазначено підпис), чи іншою особою виконаний підпис у документі (назва документу та його реквізити, графа, рядок)?

Ким (прізвище, ім’я, по батькові особи), чи іншою особою виконаний рукописний текст (рукописний запис) у документі (назва документу та його реквізити, графа, рядок)?

Однією чи різними особами виконані рукописні тексти (записи) у документі (документах) (назва документу та його реквізити, графа, рядок)?

Однією чи різними особами виконані підписи у документі (документах) (назва документу та його реквізити, графа, рядок)?

Чи виконано рукописний текст у документі (назва документу та його реквізити, графа, рядок) під впливом збиваючих факторів (природних, штучних)?

Чи виконано підпис від імені особи (прізвище, ім’я, по батькові особи, від імені якої зазначено підпис) у документі (назва документу та його реквізити, графа, рядок) під впливом збиваючих факторів (природних, штучних)?

Чи перебувала особа, яка виконала рукописний тексту документа (назва документу та його реквізити, графа, рядок) у незвичайному стані?

Чи виконано рукописний текст у документі (назва документу та його реквізити, графа, рядок) навмисно зміненим почерком?

Більш детальну інформацію можливо отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 43; тел. 0332 (742298).