вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Навчальний курс з криміналістичної техніки в м. Пекін

10 липня 2019

В період з 24 червня по 08 липня 2019 року, в м. Пекін, Китайської Народної Республіки відбувся навчальний курс з криміналістичної техніки.

В рамках зазначеного науково-практичного заходу міжнародного рівня проведено ряд семінарів з криміналістичної тематики. Так, учасники навчального курсу відвідали семінари на теми: «Розвиток та застосування криміналістичної техніки», «Розслідування кримінальних правопорушень на місці злочину», «Розслідування кримінальних правопорушень пов’язаних з підпалом», «Розслідування кримінальних правопорушень пов’язаних з підривом», «Застосування відео техніки», «Ідентифікація вогнепальної зброї», «Цифрова ідентифікація», «Застосування судово-медичної техніки», «Проведення експертиз дрібних речових доказів», а також Міжнародний форум з криміналістичної техніки.

У складі делегації з представників МВС України, Національної поліції України та Експертної служби МВС, від Волинського НДЕКЦ участь у навчальному курсі прийняв керівник підрозділу Олег Пододворний.

Захід пройшов плідно, сприяв підвищенню кваліфікації його учасників, зокрема працівників Експертної служби МВС у сфері проведення криміналістичних експертиз, а також забезпечив можливість обміну досвідом з представниками правоохоронних органів Китайської Народної Республіки із розглянутих питань.