вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43006 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Студенти Волинського МАУП ознайомились із заходами безпеки при використання платіжних карток

24 листопада 2015

З метою попередження злочинів, які вчиняються із використанням високих інформаційних технологій і телекомунікаційних мереж, а саме у сфері електронних платежів, 24 листопада 2015 року співробітником Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Бендовський Григорієм у приміщенні Волинському інституту ім. В. Липинського Міжрегіональної академії управління персоналом для викладачів та студентів проведена лекція-презентація на тему «Заходи безпеки при використанні платіжних карток».

Основним завданням даної лекції, як розповів Бендовський Григорій, донести до слухачів основні рекомендації щодо користування банкоматами які направлені на дотримання правил безпечного поводження з платіжними картками, а також безпечного проведення електронних платежів на сайтах, які займаються електронною комерцією.

«Нас ніхто не вчив користуватись банкоматами та інтернет-магазинами, тому перш за все необхідно ознайомлювати та навчати громадян правил безпечного поводження з електронними грошима» - сказав Бендовський Григорій.

Подібні зустрічі проходить не вперше, і як сподіваються студенти та лектор, не востаннє, адже попереджений значить – озброєний.