вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Участь у семінар-нараді фахівців Експертної служби МВС «Проблемні питання судової трасологічної експертизи»

09 вересня 2019

04-06 вересня 2019 року на базі Полтавського НДЕКЦ МВС відбулась семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС «Проблемні питання судової трасологічної експертизи».

Захід організовано відділом трасологічних досліджень та обліків лабораторії криміналістичних видів досліджень Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Метою семінар-наради стало обговорення проблемних питань, які виникають під час трасологічного дослідження пломб, запірно-пломбувальних пристроїв, приладів обліку енергоносіїв і замків, а також обмін практичним досвідом у проведенні судової трасологічної експертизи.

Від Волинського підрозділу Експертної служби МВС участь у заході прийняв завідувач сектору трасологічних досліджень відділу криміналістичних видів досліджень Роман Слесар, який виступив з тезою доповіді на тему «Пропозиції до уніфікованого підходу з визначення роботоздатності та справності механізмів замків і доцільність вирішення зазначених питань за умови надання на дослідження замка або лише його механізму».

По завершенню семінар-наради учасники отримали  відповідні сертифікати.