вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Семінар-нарада за напрямом комп’ютерно-технічних досліджень

16 вересня 2019

11-13 вересня 2019 року на базі Чернігівського НДЕКЦ МВС відбулась семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС «Актуальні питання комп’ютерно-технічної експертизи».

Окрім працівників Експертної служби МВС, участь у заході прийняли фахівці за напрямом комп’ютерно-технічних досліджень з інших експертних установ країни. 

У ході проведення семінар-наради учасники обговорили актуальні питання комп’ютерно-технічної експертизи, ознайомились з новими методами та програмними продуктами, сучасним станом нормативно-правового регулювання зазначеної галузі діяльності. 

Не залишились осторонь і фахівці Волинського НДЕКЦ МВС. Так, старший судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Ігор Нерода виступив з повідомленням на тему «Особливості дослідження платіжної системи UltraPayMax».

Вцілому захід пройшов плідно, забезпечив можливість обміну практичним досвідом та пошуку шляхів вирішення проблемних питань, які виникають під час проведення комп’ютерно-технічних досліджень.