вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Семінар-нарада фахівців-мистецтвознавців

24 вересня 2019

19-20 вересня 2019 року на базі Черкаського НДЕКЦ МВС відбулась семінар-нарада фахівців Експертної служби МВС «Актуальні питання мистецтвознавчої експертизи, шляхи їх вирішення».

Захід організовано відділом мистецтвознавчих, психологічних досліджень, досліджень об’єктів інтелектуальної власності лабораторії досліджень у сфері інформаційних технологій Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.  

Участь у семінар-нараді прийняли фахівці за напрямом мистецтвознавчих досліджень ДНДЕКЦ МВС, територіальних підрозділів Експертної служби МВС та інших установ у галузі мистецтва.

Не залишився осторонь і Волинський НДЕКЦ МВС. Так, завідувач сектору досліджень у сфері інформаційних технологій Михайло Кравчук прийняв участь у семінар-нараді, виступивши з тезою доповіді на тему: «Особливості атрибуції та дослідження монети півторак Речі Посполитої за період правління Сигизмунда ІІІ».

В цілому, захід пройшов плідно, у пошуку шляхів вирішення проблемних питань судової мистецтвознавчої експертизи та надав можливість учасникам обмінятися практичним досвідом у сфері дослідження творів мистецтва.