вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Навчальний семінар для керівників, менеджерів з якості, аудиторів та фахівців Експертної служби МВС

07 жовтня 2019

02 – 03 жовтня 2019 року в м. Одеса відбувся навчальний семінар «Ризик-орієнтований менеджмент у керуванні підрозділами та лабораторіями. Метрологічне забезпечення лабораторій (для керівників, менеджерів з якості, аудиторів та фахівців».

Основною метою проведення семінару стало ознайомлення учасників з вимогами ДСТУ ISO 31000:2018 «Менеджмент ризиків. Принципи та настанови», а також вивчення особливостей практичної реалізації ризик-орієнтованого менеджменту.

Захід зібрав керівників, менеджерів з якості, аудиторів та фахівців Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та територіальних підрозділів Експертної служби МВС.   

Від Волинського НДЕКЦ МВС участь у семінарі прийняли: заступник директора центру – завідувач відділу криміналістичних видів досліджень Юрій Сітовський та головний судовий експерт з контролю якості та метрологічного забезпечення Олеся Кравчук.

По завершенню заходу учасники отримали посвідчення про проходження курсу підготовки за програмою вищевказаного навчального семінару.