вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Участь працівників Волинського НДЕКЦ МВС у військових зборах

10 жовтня 2019

Поряд з виконанням безпосередніх посадових обов’язків, працівники Волинського підрозділу Експертної служби МВС вдосконалюють свої військові навички, набуті за часи навчання на військових кафедрах у вищих закладах освіти.

Так, в період з 01 по 30 серпня 2019 року на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, відбулись збори резервістів другої черги, участь в яких прийняв старший судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Волинського НДЕКЦ МВС Ігор Нерода. 

Протягом місяця Нерода І. В., разом з іншими резервістами відновлювали та удосконалювали свої теоретичні знання з питань забезпечення функціонування системи зв’язку Збройних Сил України, а також ознайомились із сучасними засоби радіо, супутникового та транкінгового зв’язку. 

По завершенню навчальних зборів Ігор Нерода успішно пройшов перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів – резервістів оперативного резерву з напряму «Бойове застосування та експлуатація систем військового зв’язку».

Разом з тим, в період з 13 по 19 вересня 2019 року на базі військової частини в м. Володимир-Волинський, відбулись навчальні збори Волинської бригади територіальної оборони, участь в яких прийняв судовий експерт сектору балістичних обліків відділу криміналістичних видів досліджень Волинського НДЕКЦ МВС Володимир Морозюк.

Під час навчальних зборів Морозюк В. І., разом з іншими офіцерами пройшов курс підготовки щодо управління підрозділами територіальної оборони та виконання завдань за призначенням, відпрацьовував вправи зі стрільби з різних видів стрілецької зброї, а також прийняв участь у практичних заняттях з інженерної, тактико-спеціальної та військово-медичної підготовки.

По завершенню заходів Володимира Морозюка відзначено грамотою – «за активну громадську позицію, старанність, відповідальність та наполегливість під час виконання завдань при проходженні навчальних зборів».