вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43006 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Нешкідливі та безпечні умови праці – запорука здоров’я працюючих

28 квітня 2016

Днями в залі засіданняВолинського НДЕКЦ МВС України пройшло засідання приурочене відзначенню Всесвітнього Дня охорони праці. У засіданні взяли участь працівники Центру.

                                                                                                       

Учасники засідання відзначили, що проблема формування превентивної культури охорони праці є нагальною та потребує постійної уваги, як з боку державних органів так і  з боку роботодавців.

Головною метою засідання було привернути увагу працівників Центру до важливості профілактики нещасних випадків та професійних захворювань. А також у необхідності  проведенні подібних заходів, адже з кожним роком проблема безпеки праці набуває дедалі більшої державної ваги. Від її вирішення  значною мірою залежить не тільки успішна робота кожноїнауково-дослідної установи, підприємства чи галузі, але й прискорення розвитку економіки держави в цілому.

Разом з тим, працівники НДЕКЦ, які найбільш відповідально ставляться до безпеки на робочому місці та демонструють позитивний приклад колегам, в рамках проведення Дня охорони праці були заохоченні.

 

Працівники Волинського НДЕКЦ МВС України відмітили ефективність і важливість таких засідань, а також висловили сподівання на проведення подібних заходів у майбутньому.