вул. Винниченка, 43, м. Луцьк, 43025 телефон, факс. (0332) 742510, (0332) 742485, e-mail: volin@dndekc.mvs.gov.ua
Новини

Участь у Круглому столі «Комунікативна стратегія ЄС – Україна / EU – Ukraine Communication Strategy»

03 березня 2020

2 березня 2020 року в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся Круглий стіл «Комунікативна стратегія ЄС – Україна / EU – Ukraine Communication Strategy».

Круглий стіл організовано у межах реалізації проекту Еразмус+ Жан Моне та проведено з метою обміну досвідом щодо міжгалузевої інституційної взаємодії України та Європейського Союзу, виокремлення важливих аспектів комунікативної стратегії ЄС як стратегічного геополітичного партнера України.

Учасники заходу отримали можливість огляду соціальних, професійних, інституційних та мовних особливостей у стосунках з партнерами з Європейського Союзу.

Не залишився осторонь і Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Так, в рамках співробітництва у науковій сфері з Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки, були запрошені та прийняли участь у заході: директор центру Олег Пододворний та заступник директора центру – завідувач відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Петро Мохір.